Parterapi

Er skænderier og beskyldninger eller afvisning og afstand blevet dagligdag i jeres forhold/familie skal der gøres noget!

Hvis jeres forhold er kørt fast i negative mønstre og dårlig kommunikation, kan parterapi være en løsning til at komme videre på en ny og hensigtsmæssig måde.

Med udgangspunkt i jeres ønsker og mål for jeres fremtidige forhold, kommer vi bl.a. omkring de forskellige måder at give og modtage kærlighed, hvordan det fungerer, eller ikke fungerer, i netop jeres forhold og hvordan man sikrer at begge parter føler sig set, hørt, elsket og værdsat.

God kommunikation er vigtig for et godt forhold. Har man ikke lært at kommunikere hensigtsmæssigt og måske bruger sarkasme, trusler, beskyldninger, tavshed eller manipulation for at opnå det man ønsker af sin partner, vil det resultere i smerte og lidelse.

Vi vil se på hvordan jeres kommunikation er i dag. Hvordan I gennem selv-ansvar, forståelse og målrettet kommunikation kan opnå det i ønsker i jeres forhold.

Har man mønstre med fra sin barndom eller fra tidligere forhold, som er svære at bryde, som er ødelæggende og uhensigtsmæssige for parforholdet, tilbyder jeg hypnoterapi til ændring af disse mønstre.

Et forløb med hypnoterapi til begge parter vil typisk være sammensat af en kombination af samtale/terapi vekslende med individuel hypnoterapi.

Første session tager mellem 1 ½ – 2 timer

Efterfølgende sessioner 1 – 1 ½ time

1 Hypnoterapi session ca. 2 timer

Opfølgende hypnoterapi sessioner ca 1 ½ time