Blog

Behandling mod Angst

(Behandling mod angst), ved hjælp af hypnose.

Hvad er angst?

Angst er en tilstand hvor krop og sind er i beredskab. Det underbevidste sind tror, at der er fare på færde, og man reagere med forskellige kropslige og psykiske symptomer som hjertebanken, sved, overfladisk vejrtrækning, og ubehag i kroppen. Måske føler man sig svimmel, får forstyrrende tanker eller tror man er ved at blive sindsyg. Det er svært, og til tider umuligt, at fortsætte det man er i gang med. Alt stopper, og man er nødt til at give sig hen til angsten. Angst er i virkeligheden “bare” det underbevidstes tillærte reaktion. Oftest er man ikke bevidst om hvad det er, det underbevidste reagerer på. Eller hvorfor det reagerer som det gør. 

Hvordan foregår hypnose mod angst?

Hypnosebehandling mod angst er en effektiv måde, hvormed man kan slippe af med angsten og få livsvarige resultater. Det foregår på den måde, at vi starter med en dybdegående samtale hvorefter man bliver hypnotiseret til et let niveau, hvor vi kan tale sammen. Dvs. at man er bevidst om, hvad der sker og kan høre alt hvad der bliver sagt. Vi vil i fællesskab finde frem til årsagen til angsten og kan derved behandle den, eliminere den og skabe nye og hensigtsmæssige reaktioner. Nogle kan være nervøse ved tanken om at være i hypnose. Derfor er det vigtigt at vide, at man altid kan bringe sig selv ud af hypnose med sit bevidste sind. Man sover ikke og er ikke “væk”. Man er i en tilstand som kan sammenlignes med at dagdrømme. En tilstand hvor man er vågen, men meget afslappet. 

Behandling mod angst hos Chee Hypnose

Er man bage for at få et angstanfald undervejs, skal man vide at jeg har en stor erfaring indenfor dette område, og derfor hurtigt vil kunne hjælpe dig ud af angstanfaldet. Man skal regne med 2-4 behandlinger. Du vil dog mærke effekt af behandlingen allerede efter 1. gang. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil vide mere, inden du beslutter dig for, om hypnoterapi er den rigtige behandling for dig.

 

Her kan du finde en artikel der er skrevet af en person der har modtaget hypnosebehandling mod angst. (Engelsk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *